English

Postal mail H-2831. Tarján, Jókai út 33. e-mail info@irterrier.hu Phone Call +36 (20) 911-44-94                                    

 

Membership

irish-online.de
Irish Terrier Breeders' Association
okv-banner
Austrian Kennel Club
 
Egyéb hírek
PDF Print E-mail

1. Hunterriers-Trimmelőnap

csoport2012. májusában egy régóta tervezett trimmelőnapot sikerült megszervezni Koldusszálláson. Sok gazdi jelezte igényét már a kölyökvásárláskor, hogy szívesen elsajátítaná a trimmelés csínját-bínját, ehhez a kölykök elvitelekor meg is kapták tőlünk a trimmelőkést és a furminátort. Gyakorlatra és segítségre azonban szükség van ezek használatához, így jött az ötlet, hogy szervezzünk egy kifejezetten trimmelésoktatás céljára tartott találkozót.
A forró, tavaszi napon 10 kutya részvételével megtartottuk a rendezvényt, mindenki nagy örömére. Résztvevők: Főnök, Rozsdás, Joy, Banya, Henna, Sally és Orkan, illetve a bemutatókutyák: Kefe, Mikey és Parázs. A program egy rövid bemutatóval indult, ahol a 3 kutya különböző szőrtípusát, anatómiáját, trimmelési fázisát mutattuk be, majd részletesen bemutatásra került a trimmelőkés használata, valamint az ,,ír terrier fazon" kialakításának legfontosabb szempontjai. Mindezek után a résztvevők saját kezükbe ragadták a késeket és elkezdődött a munka. Segítségül dr. Pozsonyi Anikó is ellátogatott a rendezvényre, aki szakmai gyakorlatával sokat segített a résztvevőknek a mozdulatok elsajátításában.

rohan3 Orkancsald Joycsald

A munka után édes volt  a pihenés az árnyékban. Főnök egy remek HPO2-es szintű fegyelmi bemutatót tartott nekünk, majd következett a jól megérdemelt ebéd és a szieszta.
Banyacsald Hennacsalad Joy

Mozgalmas, gyönyörű nap volt, sok-sok boldog, megszépült ír terrierrel, elégedett gazdikkal. Jövőre folyt. köv.!

A rendezvényről készült videó:Fotóalbum
Rozsdicsal Kefe Sallycsal

Rozsds Szavitri Sally

kaja3 kaja2 torta
 
PDF Print E-mail

Ultrahangvizsgálat a vemhesség 54. napján 
PDF Print E-mail

Ultrahangvizsgálat a vemhesség 47. napján

 
PDF Print E-mail


Kefe's ultrasound-photosUH_007 39_napos_uh_004
 
PDF Print E-mail

Mr. Fox's DVD-recordingMr. Fox Of The Hunterriers -Guiness- az alom legdörzsöltebb tagja. Kölyökkora óta egyedi, sajátos mutatványaival ,,szerez örömet" gazdáinak. Kimagaslóan intelligens és fegyelmezett kutya, aki a fegyelmi, őrző-védő és agility gyakorlatokban egyaránt megállja  a helyét. A videókhoz jó szórakozást kívánunk!


 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2
feed-image Hírkövető
Copyright © 2019 www.irterrier.hu. All Rights Reserved.