2 hetesek lettünk!

Levelünkben képek találhatóak, ha nem látja, nézze meg böngészőjében.

logo_small  
 
 
 
 
  13.nap_012b

Hunterrier üdvözlet!
Kedves
Látogató 

 
feliratkozott e-mail:

A 10 Hunterriers csemete szeretettel üdvözöl mindenkit!

Immár 2 hetesek lettünk, súlyunk 550 és 800 g között van.

Tegnap végre ténylegesen rácsodálkozhattunk a világra, legalábbis annak kis szeletére, hiszen kinyíltak a szemeink! Egyre ügyesebben tornázunk egymás hegyén- hátán és ha még remegő lábacskákkal is, de már próbálunk sétálgatni. Rájöttünk, hogyan kell ugatni. Bár ez így nem teljesen igaz, mert mindig csak spontán sikerül, általában álmunkban. Amikor tudatosan próbálkozunk vele, nem igazán jön össze, Mami szerint ,,csak visítunk, mint a kis flex”. Mamink nagyon türelmes velünk és nagyon jó vele összebújva aludni. Megígérte, hogy a hétvégén, ha jó idő lesz, megmutatja nekünk a szabad levegőt, a napsütést, a virágokat és a pillangókat…Nagyon várjuk már, mert sok szépet mesélt a kinti világról. Szurkoljatok nekünk, hogy szép időnk legyen!

Addig marad a láda, de itt sem unatkozunk! A kétlábúak mindig hoznak valami finomságot, bár a cumisüveget, amiből kapjuk, nem szeretjük. Aztán ott van a féltestvérünk Mikey, aki rendszeresen meglátogat minket, de csak tisztes távolságból figyelhet minket, mert Mami nagyon szigorú. De megígérte, hogy 2-3 hét múlva, ha már nagyok leszünk, játszhatunk vele! Jó móka lesz, mert Mikey nagyon vicces és kedves kutya, az extra hosszú szakálla pedig különösen jó buli lesz!

A mai nap kisebb traumával indult, mert egy féreghajtónak nevezett sárga színű, undok ízű pasztát kaptunk a szánkba, volt is hiszti! De a Mami azóta elmesélte, hogy ezt muszáj, mert így leszünk egészséges kis ír terrierek és így játszhatnak velünk biztonságosan a gyerekek. Így beletörődtünk és gyorsan megvigasztalódtunk. Lassan jöhetnek a gyerekek!

Május 1-én Budapestek, a Népligetben az Országos Terrier Klub kiállítást szervez, ahol sok ír terrier fogja képviseltetni magát! Mikey és testvérei is ott lesznek, akik a mi féltestvéreink. Ha van kedvetek, csatlakozzatok hozzájuk egy baráti találkozóra!

Békés, szép estét kívánva búcsúzunk!

Friss képek a galériában! Friss video itt!

 

A Törpök

 
 
 
Nem találtad érdekesnek?