6 hetesek lettünk!

Levelünkben képek találhatóak, ha nem látja, nézze meg böngészőjében.

logo_small  
 
 
 
 
  kefe120

Hunterriers üdvözlet!
Kedves
Látogató 

 

 
 
 

Az elmúlt hetek a vadászházban nagyon eseménydúsan teltek.

Lássuk akkor szép sorjában, mi is történt velünk!
 
4 hetes korunkra megtanultuk, hogyan kell kimászni a ládából, majd felfedezni az egész lakást. Sajnos nem élvezhettük ezt a mókát sokáig, mert ki lettünk költöztetve a kölyökoviba. Gyorsan rájöttünk, hogy ennél jobb hely nincs is egy ír terrier kölyök számára! Szabadon járhatunk-kelhetünk a biztonságos faház és a hatalmas kifutó között. A kifutóban az öreg tölgyek alatt egy izgalmas játszótér várt minket, sok sok mászókával és játékkal. Ha elfáradunk, jókat alszunk a házikóban. 36._nap_231

26._nap_209 3 hetes korunkban megismerkedtünk Lipóttal, Parázzsal és Mikeyval. Amióta az oviban lakunk, nemcsak Kefemami, hanem Parázs is az egész napot velünk tölti, jókat játszunk és alszunk együtt! Megmutatta a rámolós-tudományát is, aminek a gazdiék kevésbé örültek, de mi remekül szórakoztunk rajta. Parázs nagybácsink ugyanis képes volt 2 méter magasról, a polcról leszedegetni az összes tartalékjátékunkat, takarítószereket, keféket, majd mindet kihordta az udvarra, ahol mi is kezelésbe vettük őket
 
 

Minden nap több órát a tóparton töltünk Kefemamival, Parázzsal, Lipót Úrral és Mikeyval. Ezek a nap legszebb pillanatai! Itt nincs kerítés és a fenyők, tuják alatt jól tudunk bújócskázni. Távolról már ismerkedünk Játékkal és Antikkal, a két sörényessel, és ígéretet kaptunk arra, hogy nemsokára Cin, a kandúr is meglátogat minket.
Esténként és hajnalban izgatottan hallgatjuk a szarvasbikák bőgését. Kefemami és Lipót Úr már sokat meséltek róluk, már nagyon várjuk, hogy láthassunk egyet a terítéken.
36._nap_134

46.nap_117 Szombaton már harmadszor kaptunk féreghajtó készítményt, majd 3 nappal ezelőtt megkaptuk a parvovírus elleni védőoltásunkat is. Ez volt az első szurink, ugyanis a legelső vakcinázásunk 5 hetesen egy orrba cseppentős vakcina volt. A szurit meg sem éreztük, majd a kullancsok ellen kapott cseppeket pláne nem!

Minden nap kétszer fel kell állnunk az asztalra. Ez azért fontos, hogy ne féljünk, ha állatorvoshoz megyünk és akkor sem, ha trimmelésre kerül a sor. Nem utolsó sorban pedig a kiállításra készülő testvéreinknek meg kell tanulniuk állni,mint a cövek!
A gazdi szerint mi vagyunk a legügyesebb banda eddig!
Onyx


Íme a legszebb rohanós képeink!


46.nap_047 46.nap_079 46.nap_096


Ezek pedig a legszebb portréink!

46.nap_022 46.nap_077 46.nap_070

 
 
 
5_wochen_2011 A 4 hetes, 5 hetes és 6 hetes videóinkat megtalálod a galériában!
Klikk ide!


Hamarosan újra jelentkezünk!

Üdvözlettel:

A Hunterriers-kölykök
 
 
 
Nem találtad érdekesnek?